Welkomstactie

Welkomstactie

JONG geRUND heet nieuwe klanten graag een warm welkom. Daarom ontvangt iedereen bij hun eerste aankoop een introductie-korting van 10%. 

Onderbouwing introductie-korting:
Online vlees bestellen is nog een vrij nieuw concept. Daarom kunnen wij bij JONG geRUND ons voorstellen dat het online vlees bestellen een barrière kan zijn. Bovendien heb je nog nooit kennisgemaakt met het vlees. 

Om de barrière van online vlees bestellen te kunnen doorbreken én om het vlees en mijzelf te kunnen bewijzen, bied ik graag iedereen eenmalig 10% korting op zijn/haar eerste aankoop. 

 

Vlees van de boer, proef het verschil

Bestelling vlees

De kortingscode is automatisch verwerkt in de winkelwagen. Tijdens het afrekenen zul je in de checkout een korting van 10% zien. Zie je deze niet? Neem dan contact met mij op. 

Het vlees wordt na bestelling – in overleg – door mij thuisbezorgd in een straal van 30 kilometer van Asten, of door een bezorgdienst verstuurd in een isolatieverpakking met koelelementen.

Uit eigen ervaring is gebleken dat 90% van alle klanten opnieuw vlees besteld bij JONG geRUND. De welkomstactie is vanuit mijn kant een investering om zo hopelijk in de toekomst nieuwe bestellingen van je te mogen ontvangen.