Vleespakketten

Vleespakket bestellen

Ben jij een echte vleesliefhebber of wil je juist minder vlees eten? Ben je op zoek naar échte kwaliteit en wil je genieten van een verantwoord stukje vlees? Kies dan voor vlees van Online Vlees Bestellen. Al het vlees in deze webshop komt van onze eigen boerderij in Noord-Brabant waar de nadruk op het dierwelzijn én authentieke kwaliteit van vlees wordt gelegd. 

Géén dure tussenhandelaren of een langdradig (niet-duurzaam) proces: geniet voor slechts €1,85 per maaltijd van eerlijk, 100% natuurlijk en verantwoord vlees. Het kwaliteitsverschil zul je direct proeven.

  • Geportioneerd & gevacumeerd;
  • 100% natuurlijk & traceerbaar vlees;
  • Eerlijk vlees van goede afkomst;
  • Géén verspilling, alles wordt gebruikt;
  • Gekoeld & gratis thuisbezorgd.

Ben je benieuwd hoe het vlees smaakt en wil je graag het vlees proberen? Bestel dan gemakkelijk hieronder het vleespakket welke jou het meeste aanspreekt. Binnen 2 werkdagen is het vlees gratis bij jou thuisbezorgd.

Aanbod vleespakketten

Klein vleespakket

Klein vleespakket

49,95 incl. btw
In winkelmand

Vleespakket 3 personen

15,95 per kilo
Opties selecteren

Vleespakket 2 personen

15,95 per kilo
Opties selecteren
stoof vleespakket kopen

Stoof vleespakket

12,95 per kilo
Opties selecteren
traditioneel vleespakket kopen

Traditioneel vleespakket

14,95 per kilo
Opties selecteren

Vleespakketten

Vroeger was het heel normaal dat de familie hun hoofden bij elkaar staken en dat het beste rund of varken bij de lokale boer gekocht werd. De familie was ervan verzekerd dat zij natuurlijk vlees tegen een goede prijs kochten. De boer had een paar centen weten te verdienen en de mede-dorpelingen naar tevredenheid kunnen helpen. Het vlees ging in de vriezer thuis of in een gehuurde vriescel. De familie kon maandenlang genieten van heerlijk vlees, direct van de boer.

Gelukkig is de trend van een vleespakket bestellen weer aan het aantrekken. Consumenten willen een vleespakket kopen en leggen deze geportioneerd in de vriezer.  Met een vleespakket met luxe vlees van Online Vlees Bestellen kunnen families weken- of maandenlang genieten van heerlijk vlees. 

Een andere trend die aan het opkomen is, is het kopen van vlees van de boer. Consumenten hebben de behoefte om te weten waar het vlees vandaan komt, zodat ook hun familie kan genieten van natuurlijk en luxe vlees tegen een goede kalfsvlees prijs per kilo

Vlees van de boer kopen

Vroeger was het heel normaal dat men vlees direct bij de boer kocht. Dorpen waren klein, iedereen kenden elkaar en de boer had kwalitatief en natuurlijk vlees voor een goede prijs. De dorpen en boerderijen zijn groter geworden, tijden veranderen, maar tradities blijven terugkomen. Al het kalfsvlees dat bij deze webshop verkocht wordt, is kalfsvlees van onze eigen boerderij in Noord-Brabant. Wanneer klanten hier een vleespakket bestellen, dan zijn zij verzekerd van vlees van de boer. Jij bent dus verzekerd van het topkwaliteit onbewerkt kalfsvlees voor een toegankelijke prijs. 

Vleespakket kopen

Wanneer jij met jouw gezin besluit om een vleespakket te bestellen, dan zijn jullie ervan verzekerd dat jullie maandenlang hetzelfde kwalitatief vlees kunnen eten. Om dit in alle eerlijkheid te kunnen garanderen, wordt het beste, meest luxe kalf uitgekozen. Het vleespakket is gevuld met alles wat er aan vleessoorten uit een kalf komt. Het kalf wordt dan in feite door een aantal gezinnen gedeeld. Omdat er geen onnodige uren voor het verpakken en apart afwegen gerekend wordt, zijn de vleespakketten voor een relatief goedkope prijs verkrijgbaar. Daarbij koop jij het vlees direct bij de boer, onnodige marges worden dus niet meegerekend en extra vervoer naar de tussenpartijen wordt vermeden. 

Vleespakket soorten

Klanten kunnen in de webshop vooralsnog vier verschillende soorten vleespakketten bestellen. Door het aanbieden van verschillende soorten vleespakketten is er voor elke type vleeseter een geschikt vleespakket. 

Het traditionele vleespakket is een vleespakket gevuld met bijna alle vleessoorten. Door de diversiviteit van het pakket is het mogelijk om lekkere vleessoorten te proberen. De vleessoorten in het pakket zijn traditioneel en authentiek lekker. 

Het probeerpakket bestaat uit een paar vleessoorten en dient als proefpakket voor de aanschaf van de andere pakketten. Op die manier maak je voor een toegankelijke prijs kennis met het luxe en puur vlees van JONG geRUND.
Het stoof-vleespakket bestaat uit voornamelijk stoofvleessoorten, zoals sukade, poulet en riblappen. Voor mensen die stoofvlees heerlijk vinden of voor lekker in de herfst of winter, is het stoof-vleespakket een echte verwenning.

Het luxe-vleespakket is voor de échte genieters die, keer op keer, genieten van de meest heerlijke biefstukken. Het vleespakket bestaat uit zeer luxe vleessoorten, zoals biefstuk, rib-eye, entrecote en tournedos. 

Prijs vleespakket

Een vleespakket is omgerekend stukken goedkoper dan los verpakte vleessoorten. Dit komt omdat er in een keer meerdere vleessoorten en aantallen afgenomen worden. Dit maakt het zowel interessant voor mij als voor jou om een vleespakket te bestellen. 

 

Thuis geleverd

Het vlees wordt thuis bezorgd, dus onmisbare tijd verspillen door meerdere keren vlees te kopen wordt bespaard. Je hoeft het vlees alleen maar die dag uit de vriezer te halen, jij beslist namelijk zelf met hoeveel man die avond genoten gaat worden van heerlijk kalfsvlees. In de vriezer zal het vlees ruim een jaar goed én lekker blijven. Je hoeft niet elke dag kalfsvlees te eten, koop ook andere vleessoorten bij de slager, het moet namelijk toch een beetje speciaal blijven.
 
Interesse?

Wil jij met de familie de hoofden bij elkaar steken en samen een deel van een kalf kopen? Of wil jij een 10 kilo of 20 kilo vleespakket bestellen waar je maandenlang van zult genieten? Ik hoor graag van je! Bel, whatsapp of e-mail mij, en je beschikt binnenkort over een heerlijk vleespakket.  Wil je los verpakt kalfsvlees kopen online? Bezoek dan de webshop.