Verzending vlees

Als je het overheerlijk vlees van JONG geRUND bestelt, wil je natuurlijk wel zeker weten dat het vlees in uitzonderlijke staat bij jou thuiskomt. Om dit te kunnen verzekeren hebben wij enorm veel tijd besteed aan het verzendproces en hebben wij voor de beste koelelementen en het beste verpakkingsmateriaal gekozen. Op deze pagina leggen wij jou kort uit hoe het met de verzending van het vlees zit.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het vlees wordt bij de slager verwerkt en per porties vacuümverpakt. Nadat alle lappen verpakt zijn, wordt alles gestickerd om vervolgens het vlees op professionele wijze in te vriezen. Als het verpakt, bestickerd en ingevroren is, is het vlees bijna klaar om naar jou verzonden te worden. Pas wanneer jij daadwerkelijk het vlees gekocht hebt is het klaar om naar jou verzonden te worden. 

Verpakt en bezorgd

Het vlees wordt verpakt in een nieuwe isolatiezak en in nieuwe doos geplaatst, om vervolgens verzonden te worden. De vrij prijzige en duurzame isolatiezakken zorgen ervoor dat het vlees, gedurende de reis naar jou, perfect op temperatuur blijft. De isolatiezakken zijn hiervoor speciaal ontworpen. Zo houden de isolatiezakken tot wel 48 uur de gewenste (diepgevroren) temperatuur vast.

Speciaal koelelement – Ice Pack-XL

Om compleet zeker van de zaak te zijn, wordt de isolatiezak gecombineerd met het koelelement ‘Ice Pack-XL’. Het koelelement is een ingenieuze Nederlandse ontwikkeling wat ervoor zorgt dat webshop-bestellingen perfect bij de consument arriveren. De Ice Pack XL houdt het vlees perfect op temperatuur zonder dat er dampwater vrijkomt.  Zodra je het vlees ontvangen hebt, kun je het direct in de vriezer plaatsten.

Speciaal koelelement – droogijs

Om complete garantie te kunnen bieden, wordt er in de hetere maanden droogijs bij de bestelling gevoegd. Droogijs is een vaste vorm van kooldioxide dat een temperatuur van -80 graden celcius heeft. Wanneer het droogijs ‘smelt’ dan gaat het droogijs over naar een gasvorm. Het droogijs smelt dus niet, het sublimeert. In tegenstelling tot ijs komt er géén smeltwater vrij, waardoor het pakket perfect op temperatuur blijft én droog blijft. 

Droogijs is een enorm effectief en populair koelmiddel dat bij het leveren van diepgevroren producten essentieel is. De combinatie met de isolatiezakken en het droogijs zorgt ervoor dat het vlees tot 48 uur diepgevroren blijft. De koelheid van het droogijs (-80 graden) gaat in het vlees, waardoor het vlees zelfs na het sublimeren (smelten) van het droogijs nog enkele uren diepgevroren blijft. Tijdens de bezorging zal het droogijs normaliter al verdwenen zijn. Er kan echter nog een overblijfsel van het droogijs in de verpakking zitten. In de verzenddoos tref je daarom altijd een instructielijst aan met daarop de instructies ‘hoe omgaan met het overgebeleven droogijs

Alles recyclebaar

Bij JONG geRUND wordt ook aan duurzaamheid gedacht. Alle verpakkingsmaterialen zijn recycle- of herbruikbaar. De kartonnen doos is zowel recycle- als herbruikbaar. De vacuümverpakkingen zijn recyclebaar.

De isolatiezak en de Ice Pack XL zijn beide herbruikbaar. Het is namelijk zonde als de verpakkingen maar één keer gebruikt worden. Recyclen is goed voor onze wereld, maar hergebruiken is vele malen beter. Enkele klanten van JONG geRUND zijn creatief geweest met het hergebruiken van de verpakkingen. Zo hebben zij hun planten in de winter beschermd tegen het koude weer of hun picknick gered door de isolatiezak te gebruiken. 

Natuurlijk kunnen wij bij JONG geRUND de isolatiezakken ook hergebruiken. Wij hebben daarom een retoursysteem bedacht. Lees hier hoe het retourneren van de isolatiezakken werkt.  

0

Geniet van gezond & veilig vlees

Zeker nu is het belangrijk om te genieten van gezond vlees... al onze producten zijn afkomstig van onze eigen boerderij. Hierin hebben wij het voordeel dat het gehele proces 100% traceerbaar & controleerbaar is.

Daarnaast hebben we extra aandacht voor het naleven van de voedselveiligheid- en hygiëne procedures

>> Bespaar jezelf de drukke supermarkten en geniet voor een langere tijd van ons smakelijk vlees...

Ontvang 5% korting op je (eerste) aankoop

Stap 1: Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief door je email-adres hieronder in te vullen.

Stap 2: Je ontvangt automatisch de e-mail met de kortingscode.
(check je e-mail inbox en check eventueel de spam / ongewenste berichten inbox).

Stap 3: Kopieer de kortingscode uit de email en plak deze vervolgens op de winkelmand- / checkout-pagina. 

Stap 4: Bestel ons smakelijk vlees met jouw kortingscode en proef zélf het kwaliteitsverschil

BELANGRIJK: gebruik de code BINNEN 10 dagen, anders verloopt de kortingscode.