Over JONG geRUND

Over JONG geRUND

Als boerenzoon ben ik een echte vleesliefhebber. In restaurants vraag ik dan ook vaak waar het vlees vandaan komt én wat voor vlees het precies is. In de meeste gevallen kan er geen complete uitleg gegeven worden. Bij de supermarkten en slagers is dit eveneens vaak het geval. Inhoudelijk informatie, zoals waar het vlees vandaan komt, ontbreekt in de meeste gevallen. De consument kan op die manier niet weten waar het vlees vandaan komt én of het 100% puur vlees is. Dit is uitermate zonde, omdat er een interessant verhaal achter het vlees kan zitten, waardoor het wellicht nóg beter smaakt. 

Het verhaal over het vlees wil ik als boerenzoon graag met mijn klanten delen. Daarbij wil ik mijn klanten de garantie bieden dat het vlees onbewerkt, puur en 100% traceerbaar is, én dat dit te allen tijde, onveranderd blijft. De behoefte van de consument naar natuurzuiver & onbewerkt vlees van topkwaliteit is mijn bestaansrecht.

Het ontstaan van:

Kennis, vrienden en mensen uit de buurt deelden mijn interesse in het vlees. De vraag naar onbewerkt & puur vlees speelde op. Zij vonden het belangrijk om te weten waar het vlees vandaan kwam. Bovendien wilden zij graag kalfsvlees kopen om het vlees te proberen.

De eerste stappen werden gezet, contact met een specialistische slager werd gelegd en al snel werd het eerste kalf verkocht. De klanten destijds waren zó tevreden dat zij, toen het vlees op was, direct belden wanneer zij het volgende vleespakket konden kopen. De klanten van destijds zijn nóg steeds klant van JONG geRUND.

Waarom vlees van Online Vlees Bestellen?

  • Missie: De missie is om als boerenzoon transparantie te kunnen bieden en het verhaal achter het vlees te vertellen, zodat mijn klanten weten wat zij kopen, en dus eten.
  • Visie: De visie is om vlees niet in het algemeen te nemen, maar juist een (merk)naam binnen het vleessegment te creëren. Opdat mijn klanten, te allen tijde, natuurzuiver kalfsvlees kunnen kopen van onze eigen boerderij  en dat zij altijd gegarandeerd zijn van de beste kwaliteit.

Ik ben erg trots op mijn product en de kwaliteit van mijn kalfsvlees. Ik neem mijn product niet in het algemeen; mijn kalfsvlees is onderscheidend. Het hoogwaardige kalfsvlees zal altijd van dezelfde boerderij blijven komen.  Mijn klanten zijn hierdoor gegarandeerd van kwaliteitsgarantie én verzekerd van puur en onbewerkt kalfsvlees. 

Topkwaliteit & onbewerkt kalfsvlees is het product –
JONG geRUND is het merk

Online Vlees Bestellen

Online Vlees Bestellen is het (online) verkoopkanaal van JONG geRUND. De boerderij(winkels), slagers of markten afstruinen voor kwaliteitsvlees is verleden tijd. In deze webshop kunnen klanten gemakkelijk eerlijk, puur en kwalitatief kalfsvlees online bestellen. In het artikel ‘Online vlees bestellen‘ kun je meer lezen over deze opkomende trend. 

Meer weten?

Wil jij meer weten over het verhaal achter het vlees? Wil jij weten wat kalfsvlees inhoudt? 

100% natuurlijk & 100% traceerbaar

Het vlees komt direct van de boer. Elk kalf van de boerderij kan getraceerd worden, van boerderij tot slager. Daarbij is het onbewerkt vlees; er zijn géén stoffen toegevoegd, het is puur kalfsvlees. Daarom kan ik jou, in alle eerlijkheid, garanderen dat het vlees 100% natuurlijk én 100% traceerbaar is.

Eerlijk en betrouwbaar

Als boerenzoon bied ik je eerlijkheid en betrouwbaarheid dat de grote organisaties jou niet altijd kunnen bieden.

Kleinschalig én maatwerk

JONG geRUND opereert vanuit eigen boerderij. Het bedrijf is kleinschalig en levert altijd maatwerk. De kalveren worden, van het begin tot het einde, met alle passie verzorgd. Het dierwelzijn van de kalveren blijft altijd voorop staan!

Wat kan ik voor jou betekenen?

Botermals kalfsvlees voor een zachte prijs. 

Exclusief en kwalitatief kalfsvlees
100%
100% pure boerderij vlees
100%
Online een goedkope kalfsvlees aanbieder
100%

Online vlees bestellen is de webshop van:

JONG geRUND