Online vlees bestellen

Online vlees bestellen

Online vlees bestellen is een (internet)ontwikkeling die relatief nieuw en in opmars is. De consumenten eten steeds minder vlees, maar wanneer zij voor een lekker stuk vlees kiezen, willen zij kwaliteit. Het bestellen van vlees online sluit hier perfect bij op aan. Winkels of lokale boeren afstruinen voor het beste stukje vlees is verleden tijd, want iedereen kan nu gemakkelijk op zijn of haar eigen manier: online vlees bestellen.

JONG geRUND omarmt deze ontwikkeling en zal, via het internet, het beste vlees van de boer online aanbieden. Het is hierbij belangrijk dat iedereen die interesse heeft gemakkelijk online hun favoriete vleessoort kan bestellen. Jaren geleden was dit haast ondenkbaar, nu is het – mede door het koeltransport – zowel voor jou als voor ons een waar begrip. In een paar handelingen kun je gemakkelijk jouw vriezer vullen met botermals vlees van topkwaliteit. 

Proef, ervaar & geniet!

Vertrouwen

Ik heb er alle begrip voor dat mensen het in het begin eng kunnen vinden. Vertrouwen is hierbij van groot belang. Mijn ambitie is dat mijn vlees jouw vleesmerk wordt. Vertrouwen is hierbij wederom van essentieel belang. Ik ga daarom op deze pagina kort uitleggen hoe het online vlees bestellen in werking gaat, opdat ik (hopelijk) jouw vleesleverancier kan worden.

Op zoek naar een goedkope en eenvoudige methode om kennis te maken met het puur & botermals vlees? Op deze pagina kun je een probeerpakket kopen voor een zeer voordelige prijs en gratis thuisbezorging.

Kalfsvlees kopen

Wanneer je naar de slager gaat, kun je gemakkelijk kiezen welke vleessoort jij wilt kopen. Het vlees wat je op deze site ziet, kun je niet fysiek zien. Ik kan echter, ten opzichte van de slager of supermarkt, jou het hele verhaal achter het vlees vertellen.Het vlees van JONG geRUND is 100% traceerbaar en 100% natuurlijk. Dit houdt in dat het puur en onbewerkt vlees is. Daarbij kun je in de ondersteunende artikelen alles over de boerderij, het vlees en het kalf lezen. De foto’s in de webshop zijn uitsluitend eigengemaakte foto’s van het kalfsvlees van JONG geRUND. 

Wil je heerlijk en eerlijk online kalfsvlees kopen

Eerlijk vlees & onbewerkt vlees

Het kalfsvlees dat jij op dit verkoopkanaal kunt kopen, is uitsluitend vlees van eigen boerderij. Dit garandeert dat jij het beste vlees van de boer kunt kopen én dat dit onveranderd blijft. Daarbij geldt; géén extra vervoer of kosten door tussenhandelaren, waardoor de duurzaamheid gewaarborgd blijft en de kalfsvlees prijs zo laag mogelijk is én blijft. 

Het is bij online vlees bestellen belangrijk dat jij als consument weet wat jij koopt, en dus eet. Juist om die reden, bied ik jou als boerenzoon transparantie. Bij het verkoopkanaal van JONG geRUND – Online Vlees Bestellen kun jij heerlijk kalfsvlees kopen dat goed voor jou, de dieren en jouw portemonnee is. Zou je graag een vleespakket willen bestellen

Twijfel je alsnog of wil je simpelweg meer informatie? Bel, mail of Whatsapp mij gerust. Ik kan (hopelijk) al jouw vragen beantwoorden.