Online kalfsvlees kopen

Online kalfsvlees kopen

Wij van JONG geRUND houden, net als jij, van lekker eten. Mede daardoor zijn we geïnspireerd geraakt om ernaar te streven het beste kalfsvlees te produceren. Dankzij het internet kunnen we de distributie van ons vlees uitbreiden tot ver buiten de grenzen van onze woonplek. Ook jij kunt met één druk op de knop ons kalfsvlees kopen! We hebben er echter alle begrip voor dat je in eerste instantie wat huiverig bent om online kalfsvlees kopen, nog voordat je het product of ons hebt gezien. Op deze pagina leggen we je graag meer uit over het proces van vlees bestellen bij JONG geRUND.

Vind het perfecte product

Bij JONG geRUND ben je uiteraard niet voor een gat gevangen. We raden je allereerst aan je te verdiepen in het product kalfsvlees, waarna je een weloverwogen beslissing kunt maken welke vleessoorten of vleespakket het beste bij jouw wensen en behoeften aansluit. Op dit moment kun je verschillende soorten kalfsvlees kopen. Het kalfsvlees is botermals, puur en onbewerkt. Het vlees komt van onze eigen boerderij; je kunt dus hier gemakkelijk vlees van de boer kopen. Wil je meer over het vlees lezen? 

Vleespakket bestellen

Momenteel bieden wij vier verschillende soorten vleespakketten aan: het traditionele vleespakket, het probeerpakket, het stoof-vleespakket en het luxe-vleespakket. In de vleespakketten zitten heerlijke vleessoorten verwerkt waarvan je maandenlang kunt genieten. Meer hierover lees je in het kopje ‘Vleespakketten’.

Eenmaal gekozen? 

Eenmaal het product geselecteerd, is het tijd om je adres- en betaalgegevens achter te laten. Bij ons kun je makkelijk en snel met iDeal betalen om kalfsvlees te kopen. Zo weet jij helemaal zeker dat we geen schimmig bedrijf zijn en hebben wij de zekerheid dat het betaalde geld op veilige wijze ons zal bereiken. Nadat je betaald hebt, is het voor ons tijd om in actie te komen en het vlees gereed te maken voor verzending. Ons vlees wordt bij een vertrouwde slager verwerkt en per porties vacuüm verpakt.

Het proces na online kalfsvlees kopen

Vervolgens wordt alles gestickerd en vriezen we het vlees op professionele wijze in. Verpakt, besticked en ingevroren? Dan is het moment daar om het kalfsvlees naar jou op te sturen. Alle stukken vlees worden in een nieuwe isolatiezak gestopt en in een niet eerder gebruikte doos geplaatst. De duurzame isolatiezakken houden het product perfect op temperatuur. Meer informatie over de verzending van het vlees

De verzending wordt gedaan door PostNL. Verzendingen worden normaal gesproken op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag verwerkt. We streven ernaar om alle bestellingen van voor 16:00 diezelfde dag nog af te geven aan PostNL. Wil je niet dat PostNL het product bij jou thuis aflevert? Geen probleem! In onze webshop kun je zelf aangeven of je gebruik wil maken van een afhaalpunt, zoals de Albert Heijn of Primera. Wil je meer weten over de bezorging van het vlees

Vragen of opmerkingen?

Zoals je kunt zien is er na het proces van vlees bestellen nog heel wat werk door ons te verrichten. Je kunt er echter te allen tijde van op aan dat wij ons best doen om het beste product zo snel mogelijk af te leveren. Wij houden er namelijk van om onze passie met anderen te delen. Ben je overtuigd geraakt van JONG geRUND en ons product? Dan zien we je volgende bestelling met veel genoegen tegemoet! Voor eventuele vragen en/of opmerkingen zijn we via het contactformulier 24/7 bereikbaar.