Over mij

Bart Lammers

Mijn naam is Bart Lammers, ik ben een boerenzoon met passie voor vlees. Een jaar geleden heb ik met trots JONG geRUND opgericht. JONG geRUND is ontstaan vanuit passie én lokale interesse in het vlees. Voorheen is het kalfsvlees kleinschalig vanuit de boerderij aangeboden aan mensen die de interesse in het vlees met ons deelden. Met Online Vlees Bestellen is nu ook de stap naar de online-wereld gezet, om zo het vlees aan te kunnen bieden aan iedereen die het belangrijk vindt dat hun vlees puur, onbewerkt en van topkwaliteit is. 

JONG geRUND is er voor de klant

De consument weet in meeste gevallen niet het verhaal achter het vlees dat hij/zij koopt. Dit komt omdat deze informatie niet altijd verstrekt wordt. De consument kan op die manier niet weten waar het vlees vandaan komt en of het om 100% natuurlijk en onbewerkt vlees gaat. Dit is uitermate zonde, omdat er een interessant verhaal achter het vlees kan zitten, waardoor het vlees wellicht nóg beter smaakt.

Ik heb een tijd met de gedachte gelopen dat hier een oplossing voor moet komen én dat het verhaal achter het vlees verteld moet worden. Vandaar dat ik jou die transparantie als boerenzoon wil bieden. Ik vind het belangrijk dat je weet wat je koopt, en dus eet. Ik vertel je daarom als boerenzoon – met alle passie – het hele verhaal achter het vlees.

JONG geRUND – vlees met een naam

Ik neem mijn vlees niet in het algemeen, ik ben erg trots op het product dat ik lever. Om mijn klanten te allen tijde kwaliteitsgarantie te kunnen bieden, wil ik een merknaam binnen het vleessegment creëren. Op die manier zijn mijn klanten – te allen tijde – verzekerd van puur & hoogwaardig kalfsvlees. Het vlees zal altijd van onze eigen boerderij blijven komen, de kwaliteitsgarantie van het merk: JONG geRUND blijft hierdoor gewaarborgd. 

‘Natuurlijk kalfsvlees van onze eigen boerderij is het product;
 JONG geRUND is het merk.’

Tenslotte hoop ik dat óók jij de interesse in het vlees met mij gaat delen en dat jij, middels Online Vlees Bestellen, de stap zet om het heerlijk & puur kalfsvlees te kopen en te proeven. 

foto-bart