Availability: 5 in Stock

Tournedos

4,65 per 100 gram

Botermalse tournedos lappen.
Inhoud: twee lappen.

Wat je moet weten: Het botermalse kalfsvlees komt van het luxe vleesras Belgische Witblauwe. Het natuurlijk & traceerbaar vlees is afkomstig van onze eigen boerderij. Hierdoor kan altijd dezelfde kwaliteit gegarandeerd worden. Bovendien zijn er géén tussenhandelaren waardoor het vlees voor goede prijzen aangeboden kan worden. Het vlees wordt met een duurzame isolerende verpakking en speciaal ontwikkelde koelelementen verstuurd. De tournedos worden diepvries-klaar geleverd.

Kies voor eerlijk vlees van de boer
Altijd dezelfde kwaliteit
100% natuurlijk vlees van eigen boerderij in Brabant
Gratis thuisbezorging in een straal van 20 kilometer van Asten

Wissen

Beschrijving

  • Belgische Witblauwe
  • Kalfsvlees
  • 100% natuurlijk
  • Zeer mager
  • Luxe vlees
  • Bijzonder fijne smaak
  • Botermals

Tournedos worden gesneden uit het middelste deel van de ossenhaas. De kalfstournedos zijn heerlijk mals, hebben een fijne structuur en worden als erg zacht, maar vol van smaak ervaren. Dit komt omdat het stukje vlees vrijwel géén bindweefsel bevat. Door deze redenen is de tournedos het meest malse stukje vlees van het kalf en is het vlees een pure verwenning voor de tong en de smaakpapillen. Wil je exclusief genieten van het meest heerlijk vlees? Dan kan je met de tournedoslappen van JONG geRUND niet misgaan.

Bereidingswijze:

Haal de kalfstournedos een half uur van te voren uit de koelkast en laat ze op kamertemperatuur komen. Verwarm de oven op maximaal 150 graden. Bestrooi het vlees met alleen peper. Verhit de pan met olie of boter. Wanneer de pan goed warm is bak je het vlees in de pan. Bak het vlees om-en-om zodat het vlees aan alles kanten mooi bruin kleurt. Hierna gaat het vlees 5 minuten in de oven. Hierna is het vlees klaar om serveert te worden. Voor meer inspiratie, neem gerust een kijkje tussen onze recepten voor een recept voor tournedoslappen.

Extra informatie

GewichtNiet beschikbaar
Diepvriesproduct

-18 graden

Gerijpt vlees

3 weken gevacumeerd gerijpt

Gewicht

,

Ingrediënten

100% natuurlijk kalfsvlees

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tournedos”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0