Availability: not in Stock

Riblappen

1,70 per 100 gram

Malse kalfsriblappen. 
Inhoud: twee lappen van ca. 250 gram. 

Wissen

Beschrijving

  • Belgische Witblauwe
  • Kalfsvlees
  • 100% natuurlijk
  • Stoofvlees
  • Vol van smaak

Riblappen van het kalf worden gesneden van de eerste ribben van het kalf. De lappen hebben een middelfijne structuur en bevatten van de stooflappen het minste bindweefsel. Dit houdt in dat de riblappen de meest malse stooflappen zijn en de minste bereidingstijd nodig hebben. De riblappen beschikken over een gezonde en goede vetmarmering, waardoor de lappen een bijzonder volle smaak hebben. De kalfsriblappen zijn uitermate geschikt voor stoofgerechten zoals een stoofpotje.

Bereidingswijze:

Als allereerste, haal het vlees minstens een uur, voordat je gaat koken, het vlees uit de koelkast. Op deze manier komt het vlees op kamertemperatuur. Verhit de olie of boter in de pan. Wanneer de pan goed verhit is, leg je het vlees in de pan. Bak de kalfsriblappen kort om-en-om zodat het vlees rondom bruin is. Daarna voeg je, aan de hand van het recept, toevoegingen, zoals kruiden, groentes , bier, wijn of azijn naar keuze toe. Leg dan de riblappen weer terug en laar het vlees minimaal twee en een half uur sudderen. Zoek je inspiratie voor lekkere recepten? Neem dan een kijkje tussen onze recepten.

Extra informatie

GewichtNiet beschikbaar
Diepvriesproduct

-18 graden

Gerijpt vlees

3 weken gevacumeerd gerijpt

Ingrediënten

100% natuurlijk kalfsvlees

Gewicht

, , ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Riblappen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0