Availability: 4 in Stock

Poulet

1,50 per 100 gram

Magere kalfspoulet.
Inhoud: een portie.

Wat je moet weten: Het botermalse kalfsvlees komt van het luxe vleesras Belgische Witblauwe. Het natuurlijk & traceerbaar vlees is afkomstig van onze eigen boerderij. Hierdoor kan altijd dezelfde kwaliteit gegarandeerd worden. Bovendien zijn er géén tussenhandelaren waardoor het vlees voor goede prijzen aangeboden kan worden. Het vlees wordt met een duurzame isolerende verpakking en speciaal ontwikkelde koelelementen verstuurd. De kalfspoulet wordt diepvries-klaar geleverd.

Altijd dezelfde kwaliteit
Puur & traceerbaar vlees
Gratis thuisbezorging in een straal van 20 kilometer van Asten

Wissen

Beschrijving

  • Belgische Witblauwe
  • Kalfsvlees
  • 100% natuurlijk
  • Stoofvlees
  • Mager
  • Fijndradig

Poulet is een zeer magere vleessoort en is over het algemeen fijn van draad. Kalfspoulet is een multifunctionele vleessoort en kan voor veel gerechten gebruikt worden, te denken aan: goulash, zuurvlees, ovenschotels, (oma’s) hachee, soepvlees, boullion, ragout of bitterballen.

Bereidingswijze:

De bereidingswijze van poulet verschilt per gerecht. Ben jij nog op zoek naar inspiratie? Neem gerust een kijkje tussen onze recepten. En geniet van bijvoorbeeld het Limburgs zuurvlees recept waar het kalfspoulet uiterst voor geschikt is. Er zijn echter ook andere recepten voor kalfspoulet te vinden, dus kies zelf wat jouw het lekkerst lijkt.

Extra informatie

GewichtNiet beschikbaar
Diepvriesproduct

-18 graden

Gerijpt vlees

3 weken gevacumeerd gerijpt

Gewicht

,

Ingrediënten

100% natuurlijk kalfsvlees

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Poulet”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0