Availability: 2 in Stock

Longhaas

2,00 per 100 gram

Smaakvolle en zachte longhaas. 
Inhoud: verpakt per half stuk.

Wat je moet weten: Het botermalse kalfsvlees komt van het luxe vleesras Belgische Witblauwe. Het natuurlijk & traceerbaar vlees is afkomstig van onze eigen boerderij. Hierdoor kan altijd dezelfde kwaliteit gegarandeerd worden. Bovendien zijn er géén tussenhandelaren waardoor het vlees voor goede prijzen aangeboden kan worden. Het vlees wordt met een duurzame isolerende verpakking en speciaal ontwikkelde koelelementen verstuurd. De longhaas wordt diepvries-klaar geleverd.

Wissen

Beschrijving

  • Belgische Witblauwe
  • Kalfsvlees
  • 100% natuurlijk
  • Luxe vlees & vergeten vlees
  • Snel voorbereid
  • Vol van smaak
  • Mals

De longhaas is de spier van het kalf die de longen laat bewegen. Daarom is het ook een steviger stukje vlees met een authentieke smaak. De kalfslonghaas is malser en bevat minder bindweefsel, en kan daarom als biefstuk om-en-om gebakken worden. Op deze manier krijg je een lekkere stevige buitenkant en een lekkere malse rosé kleurige binnenkant. De longhaas is een heerlijk stuk vlees met een erg volle smaak.

Bereidingswijze:

Voor dat je begint, haal je de longhaas een half uur van te voren uit de koelkast, op deze manier komt het stuk vlees op kamer tempratuur. Bestrooi de longhaas met peper en zout. Verhit de pan met olie of boter. Wanneer de pan goed verhit is, leg je de longhaas in de pan en bak je het vlees om-en-om bruin. De kern moet goed rood blijven. Wanneer de het vlees rondom bruin is wikkel je het vlees in zilverfolie. Op deze manier gaart de longhaas door en blijven de sappen goed zitten. Wil jij leuke bijpassende gerechten weten? Neem dan een kijkje tussen onze recepten.

Extra informatie

GewichtNiet beschikbaar
Diepvriesproduct

-18 graden

Gerijpt vlees

3 weken gevacumeerd gerijpt

Gewicht

,

Ingrediënten

100% natuurlijk kalfsvlees

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Longhaas”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0