Availability: 3 in Stock

Kalfssukade

2,10 per 100 gram

Zachte kalfssukade lappen.
Verpakt per twee lappen.

Wat je moet weten: Het luxe kalfsvlees is afkomstig van het vleesras Belgische Witblauwe. Het puur & traceerbaar kalfsvlees komt van onze eigen boerderij in Noord-Brabant. Doordat er géén tussenhandelaren zijn, kan het vlees voor betaalbare prijzen aangeboden worden. Het vlees wordt met een duurzame isolerende verpakking samen met speciaal ontwikkelde koelelementen verstuurd. De kalfssukade wordt diepvries-klaar geleverd.

Kies voor eerlijk vlees van de boer
Vlees direct van de boer
Puur & traceerbaar vlees

Wissen

Beschrijving

  • Belgische Witblauwe
  • Kalfsvlees
  • 100% natuurlijk
  • Mager
  • Stoofvlees
  • Vol van smaak

Kalfssucade is afkomstig uit de kalfsschouder en loopt over een platte pees. Het is een aanrader om het vlees te stoven. Wanneer je het vlees stooft zal de pees zacht en gaar worden waardoor je deze lekker mee kunt eten. Daarnaast wordt het vlees, na bereiding, heerlijk smeuïg en mals. Sukadelappen zijn uitstekend geschikt voor vele traditionele gerechten.

Bereidingswijze:

Afhankelijk van het recept wat jij gebruikt, kan de bereidingswijze verschillen. Haal de lappen een half uur voor je gaat beginnen uit de koelkast. Op deze manier kunnen ze op kamertemperatuur komen. Verhit olie of boter en bak de lappen 2 tot 3 minuten bruin. Voeg daarna de ingrediënten toe,  afhankelijk van het recept dat je volgt, en laat het vlees vervolgens minimaal 2,5 uur staan. Benieuwd naar onze leuke gerechten? Neem een kijkje tussen onze recepten.

Extra informatie

GewichtNiet beschikbaar
Diepvriesproduct

-18 graden

Gerijpt vlees

3 weken gevacumeerd gerijpt

Gewicht

, ,

Ingrediënten

100% natuurlijk kalfsvlees

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kalfssukade”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0