Availability: 3 in Stock

Kalfsschenkel

1,10 per 100 gram

Traditioneel heerlijke soepvlees.
Inhoud: twee stukken. 

Wat je moet weten: Het traceerbaar & zuiver vlees komt van onze eigen boerderij in Noord-Brabant. Het smaakvolle kalfsvlees is afkomstig van het luxe vleesras Belgische Witblauwe. Doordat er géén tussenhandelaren zijn, geniet je van optimale prijzen en duurzaamheid. Het vlees wordt met een duurzame isolerende verpakking en speciaal ontwikkelde koelelementen verstuurd. De kalfsschenkels worden diepvries-klaar geleverd.

Altijd dezelfde kwaliteit
Eerlijk vlees van eigen boerderij
Gratis thuisbezorging in een straal van 20 kilometer van Asten

Wissen

Beschrijving

  • Belgische Witblauwe
  • Kalfsvlees
  • 100% natuurlijk
  • Mager
  • Stoofvlees
  • Vol van smaak

Kalfsschenkel is uiterst geschikt voor het bekende Italiaanse gerecht: ‘Osobucco.’ Naast Osobucco kun je ook ideaal soeptrekken met het vlees. De kwaliteiten van echt soepvlees wordt tegenwoordig weleens onderschat. Traditioneel soeptrekken met echt kalfssoepvlees proef je, hoe dan ook, terug. Met kalfssschenkel van JONG geRUND kun je traditioneel soeptrekken, net als grootmoeder dat vroeger deed. De vertrouwde authentieke smaak van het kalfsvlees zul je ook altijd terug proeven in de soep. Om de smaak van de soep nog voller te maken, raden wij je aan om het soepvlees te combineren met kalfsboullion.

Bereidingswijze:

De bereidingswijze van soepvlees is afhankelijk van de soep die je gaat maken. Neem een kijkje tussen onze kalfsvlees recepten voor leuke ideeën.

Extra informatie

GewichtNiet beschikbaar
Diepvriesproduct

-18 graden

Gerijpt vlees

3 weken gevacumeerd gerijpt

Gewicht

, , ,

Ingrediënten

100% natuurlijk kalfsvlees

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kalfsschenkel”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0