Availability: 4 in Stock

Kalfsrib-eye

2,20 per 100 gram

Heerlijk, smaakvolle kalfsrib-eye.
Inhoud; twee lappen. 

Wat je moet weten: Het botermalse kalfsvlees komt van het luxe vleesras Belgische Witblauwe. Het natuurlijk & traceerbaar vlees is afkomstig van onze eigen boerderij. Hierdoor kan altijd dezelfde kwaliteit gegarandeerd worden. Bovendien zijn er géén tussenhandelaren waardoor het vlees voor goede prijzen aangeboden kan worden. Het vlees wordt met een duurzame isolerende verpakking en speciaal ontwikkelde koelelementen verstuurd. De kalfsrib-eye wordt diepvries-klaar geleverd.

Altijd dezelfde kwaliteit
Kies voor eerlijk vlees van de boer
Gratis thuisbezorging in een straal van 20 kilometer van Asten

Wissen

Beschrijving

  • Belgische Witblauwe
  • Kalfsvlees
  • 100% natuurlijk
  • Luxe vlees & vergeten vlees
  • Prachtige vetmarmering
  • Vol van smaak
  • Een ware delicatesse

Rib-eye komt uit het ribstuk van het kalf dat zich bevindt tussen de dunne lende en de hals. Kalfsrib-eye heeft een fijne draad, bevat een dun laagje vet en beschikt over een prachtige vetmarmering. Hierdoor behoort de vleessoort bij veel vleesliefhebbers tot het beste stuk vlees, alsook is het mijn favoriet. De ene kant wordt gesneden van de entrecote, de andere kant wordt gesneden van het ribstuk. De kalfsrib-eye is uiterst geschikt om te grillen of te bakken. Het is aan te raden om het vlees om-en-om te bakken, zodat de binnenkant heerlijk mals en rosé blijft. Het is bovendien ook geschikt om als luxe vlees op de BBQ voor te bereiden.

Bereidingswijze:

Haal de kalfsrib-eye lappen ruim een half uur van te voren uit de koelkast, zodat het vlees goed op kamer temperatuur kan komen. Bestrooi het vlees met peper en zout en bak de lap om-en-om in de pan. Wanneer het vlees rondom mooi bruin kleurt, doe jij wanneer de kern tot wens is, (rare – medium – well done) het vlees in zilverfolie. Het vlees zal nu doorgaren en zal de sappen behouden, waardoor de smaak nóg beter wordt. Heb je inspiratie nodig? Neem gerust een kijkje tussen onze recepten.

Extra informatie

GewichtNiet beschikbaar
Diepvriesproduct

-18 graden

Gerijpt vlees

3 weken gevacumeerd gerijpt

Gewicht

, ,

Ingrediënten

100% natuurlijk kalfsvlees

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kalfsrib-eye”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0