Availability: 6 in Stock

Kalfsoester

2,50 per 100 gram

Botermalse kalfsoesters (biefstukken).
Inhoud: twee lappen.

Wat is belangrijk: Het luxe kalfsvlees is afkomstig van het vleesras Belgische Witblauwe. Het puur & traceerbaar kalfsvlees komt van onze eigen boerderij in Noord-Brabant. Doordat er géén tussenhandelaren zijn, kan het vlees voor betaalbare prijzen aangeboden worden. Het vlees wordt met een duurzame isolerende verpakking samen met speciaal ontwikkelde koelelementen verstuurd. De kalfsoesters worden diepvries-klaar geleverd.

Altijd dezelfde kwaliteit
100% natuurlijk vlees van eigen boerderij in Brabant
Topkwaliteit vlees voor een zeer betaalbare prijs

Wissen

Beschrijving

  • Belgische Witblauwe
  • Kalfsvlees
  • 100% natuurlijk
  • Luxe vlees
  • Snel voorbereid
  • Mager vlees
  • Botermals met een bijzonder fijne smaak

De kalfsoester (kalfsbiefstuk) wordt gesneden van de dikke lende en de bovenbil. Het vlees is afkomstig van het ras: Belgische Witblauwe rosé kalveren. Dit is een vleesras dat bekend staat om het kwalitatief vlees. De kalfsoester is zeer fijndradig, hierdoor is het vlees botermals en heeft het een fijne en zachte, maar toch volle smaak. Als de kalfsoester goed gebakken wordt, is de biefstuk zó zacht en mals dat het vlees op je tong smelt. Aangezien een biefstuk an sich mager is én het afkomstig is van een kalf, is een kalfsoester de ideale keuze voor mensen die aan het diëten zijn.

Bereidingswijze:

Een tip is om het vlees kort in de pan om-en-om te bakken tot het vlees rondom bruin is. Hierna wikkel je het vlees in aluminiumfolie, samen met peper en zout. De kalfsoester zal nu nagaren en op deze manier trekken de sappen goed in het vlees en zal het vlees meer smaak hebben. Kijk voor meer inspiratie tussen onze kalfsoester recepten.

Extra informatie

GewichtNiet beschikbaar
Diepvriesproduct

-18 graden

Gerijpt vlees

3 weken gevacumeerd gerijpt

Gewicht

, , ,

Ingrediënten

100% natuurlijk kalfsvlees

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kalfsoester”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0