Availability: 3 in Stock

Kalfslever

2,00 per 100 gram

Overheerlijke zachte kalfslever lappen.
Inhoud: twee á drie lappen.

Wat je moet weten: Het traceerbaar & zuiver vlees komt van onze eigen boerderij in Noord-Brabant. Het smaakvolle kalfsvlees is afkomstig van het luxe vleesras Belgische Witblauwe. Doordat er géén tussenhandelaren zijn, geniet je van optimale prijzen en duurzaamheid. Het vlees wordt met een duurzame isolerende verpakking en speciaal ontwikkelde koelelementen verstuurd. De kalfslever wordt diepvries-klaar geleverd.

Altijd dezelfde kwaliteit
Eerlijk vlees van eigen boerderij
Gratis thuisbezorging in een straal van 20 kilometer van Asten

Wissen

Beschrijving

  • Belgische Witblauwe
  • Kalfsvlees
  • 100% natuurlijk
  • Vergeten vlees & orgaanvlees
  • Zachte smaak
  • Supergezond

De kalfslever is een karakteristiek vleessoort, heeft een authentieke smaak en is een ware delicatesse voor de echte vleesliefhebber. Het is een gezond stuk vlees dat beschikt over essentiële mineralen en vitaminen. Kalfslever is malser en minder stug dan runderlever, daarnaast verliest de kalfslever niet haar malsheid na het bakken. Het is mogelijk om (naar eigen voorkeur) de lever rosé voor te bereiden.

Bereidingswijze:

Laat als allereerste de kalfslevers op kamertemperatuur komen. Het is belangrijk dat je voor het bakken de vlies verwijdert. De vlies is niet eetbaar en zal anders kromtrekken. Bestrooi de lever (naar eigen wens) met peper en zout. Verhit olie of boter in de pan. Bedek de lappen met bloem en bak de lappen om-en-om ongeveer 3 minuten goudbruin. Voeg op het einde van het bakken een klontje boter toe om de smaak te versterken. Ontdek hier een heerlijk kalfslever recept.

Extra informatie

GewichtNiet beschikbaar
Gewicht

, , , ,

Ingrediënten

100% natuurlijk kalfsvlees

Diepvriesproduct

-18 graden

Gerijpt vlees

3 weken gevacumeerd gerijpt

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kalfslever”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0