Availability: 5 in Stock

Kalfslappen

1,50 per 100 gram

Heerlijk zachte kalfslappen.
Verpakt per twee lappen.

Wat je moet weten: Het botermalse kalfsvlees komt van het luxe vleesras Belgische Witblauwe. Het natuurlijk & traceerbaar vlees is afkomstig van onze eigen boerderij. Hierdoor kan altijd dezelfde kwaliteit gegarandeerd worden. Bovendien zijn er géén tussenhandelaren waardoor het vlees voor goede prijzen aangeboden kan worden. Het vlees wordt met een duurzame isolerende verpakking en speciaal ontwikkelde koelelementen verstuurd. De kalfslappen worden diepvries-klaar geleverd.

Vlees van eigen boerderij
Altijd dezelfde kwaliteit
Natuurzuiver & traceerbaar vlees

Wissen

Beschrijving

  • Belgische Witblauwe
  • Kalfsvlees
  • 100% natuurlijk
  • Mager
  • Stoofvlees
  • Vol van smaak

Kalfslappen of stooflappen worden gesneden van meerdere delen uit een kalf. De kalfslappen zijn zeer mager, maar beschikken wél over karakter. Het kalfsstoofvlees heeft een wat grovere structuur en is daarom uitstekend geschikt voor stoofpotjes en hachee. De kalfslappen zijn is zeer mager, hierdoor past het uitstekend in elk voedingsschema. Na bereiding (stoven & sudderen) worden de magere lappen als erg mals en zacht ervaren.

Bereidingswijze:

Kalfslappen zijn uitermate geschikt om een stoofpotje en stoofvlees te maken. Kijk bij recepten voor meer informatie, zie bijvoorbeeld het stoofvlees in rode wijnsaus recept.

Extra informatie

GewichtNiet beschikbaar
Diepvriesproduct

-18 graden

Gerijpt vlees

3 weken gevacumeerd gerijpt

Gewicht

, ,

Ingrediënten

100% natuurlijk kalfsvlees

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kalfslappen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0