Availability: 0 in Stock

Kalfshaas

Een hele botermalse kalfshaas. 
Inhoud: een heel stuk van ca. 2 kilo. 

Beschrijving

  • Belgische Witblauwe
  • Kalfsvlees
  • 100% natuurlijk
  • Zeer mager
  • Luxe vlees
  • Bijzonder fijne smaak
  • Botermals

De kalfshaas is één van de bekendere delen uit een kalf. Het is ongetwijfeld het meest malse en zachte stuk vlees. Dit komt met name doordat de spier vrijwel geen bindweefsel bevat, hierdoor beschikt kalfshaas over een bijzonder fijne smaak en is het vlees botermals. Naast de fijne kwaliteiten van het vlees, behoort de kalfshaas ook tussen één van de magerste vleessoorten. Hierdoor past kalfshaas uitstekend in diëten. De haas kan gesneden worden als Chateau Briand, Tournedos of biefstuk puntjes. Heb je een speciale gelegenheid of wil je simpelweg lekker thuis genieten? Met de kalfshaas kun je niet mis gaan.

Bereidingswijze:

Een tip is om het vlees kort in de pan om-en-om te bakken tot het vlees rondom bruin is. Hierna wikkel je het vlees in aluminiumfolie, samen met peper en zout. Het vlees zal nu na-garen en op deze manier trekken de sappen goed in het vlees en zal het vlees meer smaak hebben. Kijk voor meer inspiratie tussen onze recepten.

Extra informatie

Diepvriesproduct

-18 graden

Gerijpt vlees

3 weken gevacumeerd gerijpt

Ingrediënten

100% natuurlijk kalfsvlees

Gewicht

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kalfshaas”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0