Availability: 4 in Stock

Kalfsfricandeau

2,25 per 100 gram

Zachte en malse kalfsfricandeau.
Inhoud: één stuk.

Wat je moet weten: Het smaakvolle vlees is afkomstig van een luxe vleesras dat gehouden worden op onze eigen boerderij in Brabant. Geniet van goede prijzen & duurzaamheid doordat er géén tussenhandelaren zijn. De kalfsfricandeau wordt diepvries-klaar geleverd. Het vlees is gevacumeerd verpakt en wordt verstuurd in een duurzame isolerende-verpakking, gecombineerd met speciaal ontwikkelde koelelementen.

Duurzaam & traceerbaar vlees
Vlees van eigen boerderij in Brabant
Kies voor eerlijk vlees

Wissen

Beschrijving

  • Belgische Witblauwe
  • Kalfsvlees
  • 100% natuurlijk
  • Luxe vlees
  • Snel voorbereid
  • Mager vlees
  • Botermals met een bijzonder fijne smaak

De kalfsfricandeau wordt gesneden van de malse en magere delen van het kalf, waar onder andere kalfsoesters en kalfsschnitzels van gesneden worden. Kalfsfricandeau van JONG-(ge)RUND is zacht van smaak en fijndradig. De kalfsfricandeau heeft, doordat het vlees mager en fijndradig is, een relatief korte bereidingstijd. Het stukje vlees hoeft niet door en door gaar te zijn; wanneer het vlees te gaar is, wordt het droog. De fricandeau is bij een goede bereiding mals en erg zacht van smaak.

Bereidingswijze:

Kalfsfricandeau kan op veel verschillende manieren bereid worden. Dit is afhankelijk van het gerecht. Ben jij nog op zoek naar creatieve gerechten, werp dan een blik tussen onze recepten, zoals bijvoorbeeld een Italiaans gerecht met kalfsfricandeau.

Extra informatie

GewichtNiet beschikbaar
Diepvriesproduct

-18 graden

Gerijpt vlees

3 weken gevacumeerd gerijpt

Gewicht

, ,

Ingrediënten

100% natuurlijk kalfsvlees

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kalfsfricandeau”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0