Availability: 6 in Stock

Kalfsentrecote

2,50 per 100 gram

Botermalse kalfsentrecôte.
Inhoud: verpakt per lap.

Wat is belangrijk: Het luxe kalfsvlees is afkomstig van het vleesras Belgische Witblauwe. Het pure kalfsvlees komt van onze eigen boerderij in Noord-Brabant. Doordat er géén tussenhandelaren zijn, kan het vlees voor betaalbare prijzen aangeboden worden. Het vlees wordt met een duurzame isolerende verpakking samen met speciaal ontwikkelde koelelementen verstuurd. De kalfsentrecôte wordt diepvries-klaar geleverd.

Luxe vlees
Altijd dezelfde kwaliteit
Puur vlees van eigen boerderij

Wissen

Beschrijving

  • Belgische Witblauwe
  • Kalfsvlees
  • 100% natuurlijk
  • Luxe vlees
  • Snel voorbereid
  • Mager vlees
  • Botermals met een bijzonder fijne smaak

Entrecote betekent ‘tussen de ribben’. De kalfsentrecote wordt gesneden van de dunne lende, is mals en zacht én bevat een fijne vetmarmering, waar het vlees o.a. de volle smaak aan te danken heeft. De kalfsentrecote is een karakteristiek stuk vlees en is voor de meeste vleesliefhebbers – tezamen met de rib-eye – het meest smaakvolle stuk vlees. De vleessoort beschikt, naast de vetmarmering en de vetrand, over een fijne dradige structuur, hierdoor is het vlees botermals. De kalfsentrecote kan uitstekend gegrild en gebakken worden.

Bereidingswijze:

Haal de kalfsentrecôte een half uur van te voren uit de koelkast. Op deze manier komt het vlees op kamertemperatuur. Dep het stukje vlees vlak voor het bereiden met keukenpapier droog. Verhit de pan met olie of boter. Leg de kalfsentrecôte in de pan en bak het vlees om-en-om tot de buitenkant mooi bruin kleurt. Wikkel de entrecote in zilverfolie samen met peper en zout. Op deze manier gaart het vlees na en blijven sappen in het vlees. Voor meer inspiratie, bekijk onze kalfsvlees recepten. En geniet bijvoorbeeld van een kalfsentrecote recept.

Extra informatie

GewichtNiet beschikbaar
Diepvriesproduct

-18 graden

Gerijpt vlees

3 weken gevacumeerd gerijpt

Gewicht

, , ,

Ingrediënten

100% natuurlijk kalfsvlees

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kalfsentrecote”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0