Availability: 2 in Stock

Diamanthaas

2,35 per 100 gram

Zachte en malse diamanthaas.
Inhoud: één deel. 

Vlees van luxe Belgische Witblauwe vaarskalveren
100% natuurlijk vlees van eigen boerderij in Brabant
Gratis thuisbezorging in een straal van 20 kilometer van Asten

Wissen

Beschrijving

  • Belgische Witblauwe
  • Kalfsvlees
  • 100% natuurlijk
  • Luxe vlees & vergeten vlees
  • Snel voorbereid
  • Mager vlees
  • Botermals met een bijzonder fijne smaak

Diamanthaas bevindt zich aan de voorkant van het kalf. De vleessoort wordt ook wel schouderhaas en jodenhaas genoemd. Jodenhaas heeft haar benaming gekregen, doordat orthodoxe joden géén vlees van de achterbout mochten eten. Biefstuk dat zich bevindt aan de voorkant van het kalf of rund is echter wél toegestaan. De kalfsdiamanthaas heeft de vorm van een kalfshaas (ossenhaas), maar weegt slechts 500 tot 600 gram. Aangezien het géén werkvlees is en het daardoor geen bindweefsel bevat, beschikt de vleessoort over een fijndradige structuur en is de schouderhaas botermals, met een volle en zachte smaak.

Bereidingswijze:

De diamanthaas kan, net zoals andere biefstukken, kort om-en-om gebakken worden. Bekijk de recepten voor meer inspiratie.

Extra informatie

GewichtNiet beschikbaar
Diepvriesproduct

-18 graden

Gewicht

, ,

Gerijpt vlees

3 weken gevacumeerd gerijpt

Ingrediënten

100% natuurlijk kalfsvlees

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Diamanthaas”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0