Availability: 9 in Stock

Bavette

2,20 per 100 gram

Authentieke en smaakvolle bavette.
Inhoud: twee lappen.

Wat is belangrijk: Het luxe kalfsvlees is afkomstig van het vleesras Belgische Witblauwe. Het pure kalfsvlees komt van onze eigen boerderij in Noord-Brabant. Doordat er géén tussenhandelaren zijn, kan het vlees voor betaalbare prijzen aangeboden worden. Het vlees wordt met een duurzame isolerende verpakking samen met speciaal ontwikkelde koelelementen verstuurd. De bavette wordt diepvries-klaar geleverd.

Altijd dezelfde kwaliteit
Puur & traceerbaar vlees van eigen boerderij
Gratis thuisbezorging in een straal van 20 kilometer van Asten

Wissen

Beschrijving

  • Belgische Witblauwe
  • Kalfsvlees
  • 100% natuurlijk
  • Luxe vlees & vergeten vlees
  • Snel voorbereid
  • Vol van smaak
  • Mals

Bavette is een vleessoort dat zich bevindt in de vang van het kalf. De bavette wordt ook wel vinkenlap of vanglap genoemd. De bavette heeft een lange, grove draad en een authentieke smaak. Bavette is een stukje vlees voor de echte vleesliefhebbers en is geschikt om te stoven of om kort te om-en-om te bakken. De kalfsbavette van JONG (ge)RUND wordt als mals en mager ervaren, hierdoor kan het vlees kort om-en-om gebakken worden als een biefstuk. Hier kun jij de bavette kopen, waarvan twee of zelfs drie personen heerlijk van kunnen genieten.

Bereidingswijze

Zorg ervoor dat je voor de bereiding de bavette op kamertemperatuur laat komen, door het vlees een half uur van te voren uit de koelkast te halen. Bestrooi het vlees met peper en zout. Verhit de pan met olie of boter. Bak de bavette om-en-om rondom bruin en laat het vlees vervolgens 3 minuten op laag vuur braden. Hierna wikkel je het vlees in aluminiumfolie en laat je het vlees nog zo’n 5 minuten na garen. Voor meer inspiratie kun je een kijkje nemen tussen onze recepten.

Extra informatie

GewichtNiet beschikbaar
Diepvriesproduct

-18 graden

Gerijpt vlees

3 weken gevacumeerd gerijpt

Ingrediënten

100% natuurlijk kalfsvlees

Gewicht

, ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bavette”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0