Oma's kalfsschnitzels

Recept: Oma's kalfsschnitzels

Auteur: Bart

Ingrediënten voor 4 personen

  • kalfsschnitzels
  • Ketjap manis
  • Gesnipperde knoflook of knoflook poeder
  • Peper en zout

Bereidingswijze

Laat de kalfsschnitzels minimaal een half uur in de ketjap en knoflook liggen. Gebruik genoeg ketjap, zodat de kalfsschnitzels goed bedekt zijn met ketjap. Afhankelijk van wat je gebruikt, voeg je twee gesnipperde knoflook teentjes toe of 2 tl. knoflookpoeder. Na het half uur intrekken verhit je de pan met olie of boter. Laat de kalfsschnitzels aan beide kanten kort bakken. Ongeveer 2 minuten per zijde. Besprenkel de kalfsschnitzels met peper en zout. Hierna zijn de kalfsschnitzels klaar om geserveerd te worden.

Mooie rode kalfsschnitzel
Schnitzel oma's recept