Kalfsvlees recept: Bladerdeeghapjes van kalfsgehakt

Auteur: Jacqueline

Ingrediënten voor 4 personen

  • 400 gram kalfsgehakt
  • 10 plakjes bladerdeeg
  • 1 ui
  • 1 el. verse peterselie
  • 1 tl. nootmuskaat
  • Peper en zout
  • 1 ei

Bereidingswijze kalfsgehakt

Haal het kalfsgehakt minimaal een half uur voor het koken uit de koelkast, zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen. Verwarm de oven voor op 225 graden. Laat het bladerdeeg ongeveer 5 minuten ontdooien. Snij de ui in kleine blokjes. Mix vervolgens de ui samen met de gehakt, peterselie, nootmuskaat, peper en zout.

Leg de mix in het midden van het bladerdeegvel en draai het deeg dicht als een zakje. Klop het ei en strijk de bladerdeegzakjes met het geklopte ei. Leg de zakjes op een schaal met bakpapier en bak de hapjes circa 20 minuten totdat ze goudbruin kleuren. Hierna zijn ze klaar voor serveren.

Een heerlijk kalfsvlees recept met bladerdeeg en kalfsgehakt
0

Geniet van gezond & veilig vlees

Zeker nu is het belangrijk om te genieten van gezond vlees... al onze producten zijn afkomstig van onze eigen boerderij. Hierin hebben wij het voordeel dat het gehele proces 100% traceerbaar & controleerbaar is.

Daarnaast hebben we extra aandacht voor het naleven van de voedselveiligheid- en hygiëne procedures

>> Bespaar jezelf de drukke supermarkten en geniet voor een langere tijd van ons smakelijk vlees...

Ontvang 5% korting op je (eerste) aankoop

Stap 1: Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief door je email-adres hieronder in te vullen.

Stap 2: Je ontvangt automatisch de e-mail met de kortingscode.
(check je e-mail inbox en check eventueel de spam / ongewenste berichten inbox).

Stap 3: Kopieer de kortingscode uit de email en plak deze vervolgens op de winkelmand- / checkout-pagina. 

Stap 4: Bestel ons smakelijk vlees met jouw kortingscode en proef zélf het kwaliteitsverschil

BELANGRIJK: gebruik de code BINNEN 10 dagen, anders verloopt de kortingscode.