Hoe werkt het?

Hoe werkt het? 

Online vlees bestellen is een nieuwe internetontwikkeling die in opmars is. Een andere opkomende trend is dat consumenten steeds minder vlees eten, maar wanneer er vlees gegeten wordt, kiezen de consumenten voor echte (boerse) kwaliteit. De trend van vlees online bestellen sluit hier compleet op aan. Lokale boeren of winkels afstruinen voor echt kwaliteitsvlees is verleden tijd, want iedereen kan nu op hun eigen manier gemakkelijk online vlees bestellen. Maar hoe werkt het precies?

Vlees van de boer kopen

Al het vlees dat op dit verkoopkanaal verkocht wordt, is vlees afkomstig van Belgische Witblauwe kalveren van onze eigen Brabantse boerderij. Dit betekent dat er géén vlees elders gekocht wordt en dat jij – via deze webshop – het beste vlees direct bij de boer kunt bestellen. Het beste en meest luxe kalf wordt voor jou uitgekozen, om zo te kunnen garanderen dat je het beste vlees van de boer krijgt. Dit kalf gaat naar een lokale slachterij 10 kilometer van onze boerderij vandaan. Op de boerderij, maar ook tijdens het vervolgtraject, worden de kalveren met dezelfde passie en aandacht verzorgd.
 
Vervolgens wordt het vlees drie weken gevacumeerd gerijpt om het vlees nóg meer karakter te geven. Het vlees wordt hierdoor botermals en vol van smaak. Tenslotte wordt het kalf door een echte vakspecialist uitgebeend, geportioneerd, gevacumeerd en professioneel ingevroren. 
 

Het vlees is nu klaar om diepgevroren verkocht te worden. Omdat al het vlees gerijpt wordt, verdwijnt er vocht, zodat het vlees langer goed kan blijven in de diepvries. Daarbij is het vlees professioneel ingevroren, waardoor jij ruim een jaar lang kunt genieten van echt kwaliteitsvlees. Wanneer je echter het vlees uit de diepvries haalt om het te laten ontdooien, dient het vlees binnen enkele dagen geconsumeerd te worden. 

Online vlees bestellen

In de vleeswinkel kun je kalfsvlees kopen en heb jij keuze uit diverse vleessoorten, allen afkomstig van onze eigen kalveren. In de vleeswinkel kun je kiezen om vleespakketten te kopen of los verpakt kalfsvlees te kopen. Is het je eerste keer dat jij vlees bij OnlineVleesBestellen koopt? Bestel dan het probeerpakket en ontdek eigenhandig de kwaliteiten van het botermals & natuurzuiver kalfsvlees van eigen boerderij. 

Neem in de webshop de tijd en kies de producten die je wilt: 

  • Kies in het ruime assortiment het vlees dat jij wilt;
  • Bestel de gewenste aantallen;
  • Plaats het vlees in de winkelmand;
  • Kies de verzendopties;
  • Reken af;
  • Ontdek, ervaar en geniet van heerlijk kalfsvlees;
  • ‘Spread the word’ en laat andere ook genieten van heerlijk kalfsvlees. 

Verzending en bezorging

Het vlees wordt aandachtig verpakt om vervolgens via PostNL verstuurd te worden. Bekijk de pagina verzending vlees voor meer informatie.