Hoe werkt het?

Hoe werkt het? 

Heb je nog nooit online vlees besteld of vlees gekocht bij JONG geRUND? Ben je benieuwd hoe het gehele proces eruitziet, zodat je weet wat voor vlees je eet? Lokale boeren of winkels afstruinen voor echt kwaliteitsvlees is verleden tijd… iedereen kan nu op hun eigen manier gemakkelijk online vlees bestellen. 

Online vlees bestellen

In de vleeswinkel kun je kalfsvlees kopen en heb jij keuze uit diverse vleessoorten en vleespakkettenProef zélf het kwaliteitsverschil: binnen 5 minuten tijd en enkele klikken, is het duurzaam & botermals vlees onderweg naar jou! 

Benieuwd naar hoe het proces eruitziet? Lees hieronder verder…

Zo werkt het

100% natuurlijk & traceerbaar vlees

Ons vlees komt van onze eigen boerderij. Er zijn géén tussenschakels, het gehele proces is open en traceerbaar. Het vlees wordt op diervriendelijke wijze geproduceerd en zonder toevoeging van stoffen verwerkt. Het vlees vrij is van antibiotica, conserverings- of bindingsmiddelen, smaak – geur en kleurstoffen!

Geportioneerd, gevacumeerd & diepgevroren

Het vlees wordt allereerst 3 weken gevacumeerd gerijpt, hierdoor wordt het vlees botermals en krijgt het vlees karakter en een volle smaak. Daarna wordt het vlees uitgebeend en in lappen gesneden. Tenslotte wordt het vlees direct vers geportioneerd, gevacumeerd en in een professionele vriestunnel ingevroren. 

Verkoopklaar 

Nadat het vlees verpakt en geportioneerd is, is het vlees klaar om besteld te worden. In de webshop kun je gemakkelijk voor een scherpe prijs je favoriete vleessoort of pakket bestellen. Binnen 5 minuten tijd en enkele klikken, is het vlees onderweg naar jou.  

Binnen 2 werkdagen gratis (gekoeld) thuisbezorgd 

Het vlees wordt binnen 2 werkdagen, op een tijd dat jou het beste uitkomt, gratis bij jou thuisbezorgd. Het vlees wordt gekoeld bezorgd, zodat de kwaliteit van het vlees te allen tijde gewaarborgd blijft!

Tevreden over het vlees?

Heb je het kwaliteitsverschil geproefd en ben je tevreden over het product en de service? Laat het een ander weten en geniet van een gratis verrassing bij je volgende bestelling. 

Meer informatie

Al het vlees dat op dit verkoopkanaal verkocht wordt, is vlees afkomstig van Belgische Witblauwe kalveren van onze eigen Brabantse boerderij. Dit betekent dat er géén vlees elders gekocht wordt en dat jij – via deze webshop – het beste vlees direct bij de boer kunt bestellen. Het beste en meest luxe kalf wordt voor jou uitgekozen, om zo te kunnen garanderen dat je het beste vlees van de boer krijgt. Dit kalf gaat naar een lokale slachterij 10 kilometer van onze boerderij vandaan. Op de boerderij, maar ook tijdens het vervolgtraject, worden de kalveren met dezelfde passie en aandacht verzorgd.
 
Vervolgens wordt het vlees drie weken gevacumeerd gerijpt om het vlees nóg meer karakter te geven. Het vlees wordt hierdoor botermals en vol van smaak. Tenslotte wordt het kalf door een echte vakspecialist uitgebeend, geportioneerd, gevacumeerd en professioneel ingevroren. 
 

Het vlees is nu klaar om diepgevroren verkocht te worden. Omdat al het vlees gerijpt wordt, verdwijnt er vocht, zodat het vlees langer goed kan blijven in de diepvries. Daarbij is het vlees professioneel ingevroren, waardoor jij ruim een jaar lang kunt genieten van echt kwaliteitsvlees. Wanneer je echter het vlees uit de diepvries haalt om het te laten ontdooien, dient het vlees binnen enkele dagen geconsumeerd te worden. 


Het vlees is nu klaar om diepgevroren verkocht te worden. Omdat al het vlees gerijpt wordt, verdwijnt er vocht, zodat het vlees langer goed kan blijven in de diepvries. Daarbij is het vlees professioneel ingevroren, waardoor jij ruim een jaar lang kunt genieten van echt kwaliteitsvlees. Wanneer je echter het vlees uit de diepvries haalt om het te laten ontdooien, dient het vlees binnen enkele dagen geconsumeerd te worden. 

Neem in de webshop de tijd en kies de producten die je wilt: 

  • Kies in het ruime assortiment het vlees dat jij wilt;
  • Bestel de gewenste aantallen;
  • Plaats het vlees in de winkelmand;
  • Kies de verzendopties;
  • Reken af;
  • Ontdek, ervaar en geniet van heerlijk kalfsvlees;
  • ‘Spread the word’ en laat andere ook genieten van heerlijk kalfsvlees. 

Verzending en bezorging

Woon je niet binnen een straal van 30 kilometer? Dan wordt het vlees bezorgd door PostNL. Het vlees wordt aandachtig verpakt om vervolgens via PostNL verstuurd te worden. Bekijk de pagina verzending vlees voor meer informatie.