Bezorging vlees

Bezorging vlees

Allereerst wordt er nieuwe doos gepakt. Daarna wordt het vlees zorgvuldig in een isolatiezak geplaatst. Vervolgens worden de koelelementen toegevoegd. De isolatiezak en de koelelementen zorgen ervoor dat het vlees op de goede temperatuur blijft. 

Het vlees, de isolatiezak en het koelelement worden vervolgens door PostNL bezorgd. Verzendingen worden doorgaans op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag verwerkt en naar PostNL gebracht. Ik probeer alle bestellingen die voor 16:00 geplaatst worden, dezelfde dag naar PostNL te brengen. Aangezien ik vooralsnog alles zelf doe, is het mogelijk dat bij uitzondering een bestelling de volgende dag verzonden wordt. Bestellingen in het weekend worden maandag bezorgd in verband met de houdbaarheid van het product.

Tip van JONG geRUND: Wil je 100% zeker zijn dat jij je vlees op tijd binnen hebt? Bestel het vlees dan twee dagen van tevoren, dan heb je hoe dan ook jouw vlees op tijd binnen. Hoewel alle verzendingen op tijd verzonden worden, is het nooit onverstandig om zelf iets eerder te bestellen. 

PostNL – afhaallocatie

Het is natuurlijk ook mogelijk om het pakket bij een speciale afhaallocatie te laten leveren, zoals de Albert Heijn of de Primera, te laten leveren. Er zijn altijd wel afhaallocaties bij jou in de buurt. Hier vind je een lijst met afhaallocaties. Het pakket kan na 4 uur bij de afhaallocatie van PostNL opgehaald worden. Zorg wel dat je een geldig legitimatie bij hebt wanneer je het pakket bij de afhaallocatie ophaalt.

Meer weten over het verzenden van het vlees?

Avondbezorging

Voor een toeslag van slechts €1,25 is het ook mogelijk dat je pakket in de avond bezorgd wordt. Van maandag tot en met vrijdag avond wordt het pakket bezorgd tussen 18:00 en 21:30. Deze bezorgmogelijkheid kan je aanvinken na het plaatsen van de bestelling.

 Track & Trace

Bij elke levering zal ik, mits je jouw e-mail adres ingevuld hebt, een Track & Trace code sturen. Let wel: De tijdperiode aangegeven door PostNL is een indicatie, het is geen belofte. Als je een probleem ondervindt of simpelweg informatie wenst, bel mij, dan lossen wij het samen op!

Let op: Het vlees is een bederfelijk goed. Het is dus belangrijk dat je bij bezorging van de bestelling aanwezig bent. Als jij niet thuis bent op het moment, dan zal de koerier de bestelling bij de buren afgeven. 

Retour verzenden behoort niet tot de mogelijkheden. De kans is namelijk zeer aannemelijk dat het vlees bij ontvangst ontdooid is. 

Verzendkosten

Aangezien de isolatiezak en de koelelementen en het droogijs niet te vergelijken zijn met ‘normale verpakking’, ben ik genoodzaakt om en kleine vergoeding te vragen voor de verpakking en de zending via PostNL.

In een straal van 30 kilometer?

In een straal van 30 kilometer kom ik het vlees zelf met een glimlach bij jou thuisbezorgen. Bij deze optie geniet je van een compleet gratis thuisbezorging. De tijd en dag van bezorging wordt na de bestelling samen met je afgestemd.

Streekproducten bij je in de buurt smaken altijd beter omdat je weet waar het product vandaan komt. Daarbij is het een stuk duurzamer omdat het vlees rechtstreeks vanaf de producent geleverd wordt. Wil je meer weten over het natuurlijk vlees van onze eigen boerderij

Verzending Nederland

  • Bij bestellingen vanaf €30,- verzendkosten: €6,50
  • Bij bestellingen vanaf €70,- verzendkosten: GRATIS
  • Binnen een straal van 30 kilometer van Asten: GRATIS

Verzending België

Neem via het contactformulier contact met mij op. Verzending België / ophalen is in samenspraak zeker mogelijk!

Logo PostNL als bezorgingsdienst van het vlees.
PostNL logo