Mager vlees

By in
Mager vlees

Bij JONG geRUND vinden we het niet alleen belangrijk dat we lekker eten leveren aan onze klanten. Natuurlijk is het op de korte termijn mooi dat de kalfslappen, magere poulet en stukje kalfsfricandeau afkomstig uit onze boerderij goed gelukt zijn. Op de lange termijn is het vooral van belang om te weten hoe gezond onze producten nu precies zijn. Gezonde producten dragen immers bij aan een gezonde levensstijl, en van een gezonde levensstijl heb je niet alleen minder kans op fysieke ongemakken, maar zit je ook nog eens een stuk lekkerder in je vel. Een goed voorbeeld hiervan is mager vlees.

Wat is mager vlees?

Vlees hoeft echter zeker niet ongezond te zijn. Mager vlees laat zien dat het anders kan. Vlees is van nature vaak enorm eiwitrijk, zeker in vergelijking met alternatieve producten. Een nadeel van vlees is dat diverse soorten ook veel vet in zich hebben zitten, wat sommige stukjes tot ware caloriebommen verheft. Waarom mager vlees het betere alternatief is? Vrijwel hetzelfde aantal eiwitten als niet-mager vlees, maar dan met zo min mogelijk vet. Dankzij de voordelen van mager vlees past dit product in de Schijf van Vijf. Kalfsvlees is van origine mager vlees. Het product staat zelfs bekend om zijn magere structuur. In de loop der jaren is het vetpercentage zelfs onder de 2 procent gedoken. Zulke cijfers zal je niet snel terugzien bij varkens- en rundvlees, wat toch twee vleessoorten die doorgaans veel populairder zijn in Nederlandse keukens. De consumptie van kalfsvlees (in mate) bevordert de algemene lichamelijke gezondheid.

Mager kalfsvlees van JONG geRUND

Het kalfsvlees van JONG geRUND heeft als voordeel dat het onbewerkt is. Dit maakt onze producten nóg beter en puurder dan de producten die je doorgaans in de supermarkt vindt. De passie voor ons boerenleven proef je in onze producten. De voordelen van kalfsvlees houden echter niet op bij het magere aspect. Het product is een bron van vitamine B3, B6, B12, vitamine D en zink. Daarnaast is het licht verteerbaar en bijzonder mals. Kook je voor iemand of ben je zelf een persoon die vaak last heeft van maagklachten? Dankzij de structuur van kalfsvlees is ons product in deze gevallen een slimme keuze.

Vragen of opmerkingen?

Zoals je kunt lezen is kalfsvlees een uitstekende keuze wanneer je op zoek bent naar mager vlees. Ben je overtuigd geraakt van JONG geRUND en zou je graag mager vlees willen kopen? Dan zien we je bestelling met veel genoegen tegemoet! Voor eventuele vragen en/of opmerkingen zijn we via het contactformulier 24/7 bereikbaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Wij kunnen en willen jou graag leren kennen, om zo de beste service te leveren.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *