Kalfsvlees voor kerst

By in
Kalfsvlees voor kerst

Kalfsvlees voor kerst

Nu Sinterklaas en zijn pieten weer in Spanje verkeren, is het in ons kleine kikkerlandje natuurlijk de hoogste tijd om ons op te maken voor al het kerstgeweld. Met wie ga je de aankomende feestdagen spenderen? Kunnen je ouders langskomen of ga jij eropuit? Welke cadeaus moet je in huis halen? De vragen lijken vrijwel oneindig. Hoewel we toegeven dat wij zeker niet de handigste zijn wanneer het aankomt op kerstvoorbereidingen, kunnen we wel alvast één ding regelen waar jij je geen zorgen meer over hoeft te maken: het vlees voor Kerstmis.

Eten met Kerstmis

Het is uiteraard een goed idee om op een kerstdag langs te gaan bij een restaurant, maar naar onze mening is lekker alles zelf koken toch nét iets gezelliger. Hoogstwaarschijnlijk trakteer jij de gasten op een 3- of 4-gangendiner, met daarbij extra veel aandacht voor het hoofdgerecht. Een lekker stuk vlees met kerst kan natuurlijk niet mis. Bij JONG geRUND ben je verzekerd van een overheerlijk stuk kalfsvlees voor Kerstmis.

Waarom kalfsvlees voor Kerst?

Kalfsvlees is vlees afkomstig van een koe- of stierkalf tussen de 10 en 12 maanden oud. Na 10 maanden zijn de kalveren al grote, gezonde prachtdieren. Doordat het jonge vlees mager tot zeer mager is en weinig bindweefsel met zich meebrengt, is het eindproduct zeer mals en heeft het een fijne structuur. Een ander voordeel is dat het vlees lekker zacht en botermals is, waardoor het kalfsvlees zich uitstekend leent om op meerdere manieren bereid te worden, zonder dat je hiervoor hoeft in te leveren op kwaliteit.
Vlees met kerst en alle andere speciale gerechten op deze feestdagen zijn doorgaans niet het meest gezonde eten wat je op je bord doet vergeleken met andere dagen. Gelukkig kun je gerust en verantwoord kalfsvlees toevoegen met Kerstmis bij het hoofdgerecht. Kalfsvlees is een rijke bron van eiwitten, vitamine B3, B6, B12 en zink.

Kalfsvlees kopen voor Kerstmis

JONG geRUND zorgt ervoor dat Kerstmis dit jaar extra glans krijgt aan de hand van onze overheerlijke stukken kalfsvlees. In onze webshop heb je diverse vleespakketten waaruit je kunt kiezen, met elk andere producten. Op dit moment hebben wij vier mooie, rijkgevulde soorten vleespakketten in ons assortiment: het traditionele vleespakket, het probeerpakket, het stoof-vleespakket en het luxe-vleespakket. Meer hierover lees je in het kopje ‘Vleespakketten’.

We verzekeren je ervan dat het kalfsvlees op uiterst zorgvuldige wijze wordt getransporteerd, zodat je niet in hoeft te leveren op smaak. Zo wordt het vlees goed verpakt, bestickerd en ingevroren. Dankzij onze kwalitatief hoogwaardige isolatiezak blijft het vlees goed op temperatuur, waardoor je het product met een gerust hart al enkele dagen of weken voor Kerstmis in huis kunt halen. Heb je verdere vragen of opmerkingen over ons vlees of JONG geRUND in het algemeen of wil je direct kalfsvlees online kopen? Ga dan naar de vleeswinkel. Wij wensen je alvast fijne feestdagen!

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *