Vlees direct bij de boer kopen

By in
Vlees direct bij de boer kopen

Vlees van de boer

Vroeger was het heel normaal dat mede-dorpelingen het vlees direct bij de boer kochten. Op die manier wist de boer een paar centen te verdienen en kocht de familie of het gezin kwalitatief vlees waarvan zij maandenlang konden genieten. Het was een echte win-winsituatie, de boeren hebben de mede-dorpelingen naar tevredenheid kunnen helpen en de familie of het gezin had een vriezer of een gehuurde vriescel vol met het beste vlees van de boer. 

Deze traditionele handeling is gelukkig weer opnieuw aan het opkomen, de winkeltjes aan de straat van de boeren worden massaal afgestruind. En waarom ook niet? Het is in de meeste gevallen goedkoper en de producten zijn van puur natuur en van échte boerse kwaliteit. Met vlees is het wellicht nóg belangrijker dat de consumenten het vlees direct bij de boer kopen. Door de massaconsumptie is het gewoonweg niet meer mogelijk om te weten waar het vlees dat jij eet vandaan komt. Wil je echte boerse kwaliteit en onbewerkt vlees? Koop dan het vlees bij de boer

Puur natuur

Vlees dat 100% natuurlijk is, wat houdt dat eigenlijk in? Dit betekent dat het vlees onbewerkt is en dat er géén preventieve en overbodige gebruikt is. Vlees dat 100% natuurlijk is, is beter voor de lichamelijke gezondheid, maar ook zeker voor de smaak en de beleving. Al het vlees dat op dit verkoopkanaal verkocht wordt, is van eigen boerderij en 100% natuurlijk. Op die manier koop jij – net zoals de families en gezinnen vroeger – kwalitatief en natuurlijk vlees waarvan jij maandenlang kunt genieten. Deze constructie is zowel goed voor de dieren als voor jouw portemonnee.

Weet wat je koopt, en dus eet

Weten waar het vlees vandaan komt is niet alleen leuk, het is ook belangrijk. Als consument wil je toch weten dat de dieren een goed leven gehad hebben en dat zij met alle passie verzorgd zijn? Daarbij is het belangrijk dat je weet dat het vlees wat je eet, natuurlijk en vers is. Juist om die reden, wil ik als boerenzoon die transparantie kunnen bieden, ik wil graag het verhaal achter het vlees vertellen. In de ondersteunende pagina’s; het kalf, het vlees en de boerderij vertel ik over de boerderij, het vlees en de dieren, op die manier weet jij wat je koopt, en dus eet. Wil je meer weten lees dan de over ons pagina’s. Wil je direct natuurlijk & traceerbaar kalfsvlees van de boer kopen?

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *